CONTACT

OPENINGSTIJDEN


Maandag - Vrijdag: 9.00 - 16.00 uur


Zaterdag: 11.00 - 15.00 uur


Zondag: alleen op afspraak


DAM Training @ Social Media

TARIEVEN


Zie onderaan deze pagina
 
 
 
 
 
 
 
 

TARIEVEN TRAINING


Afhankelijk van de training


Tarieven op aanvraagTARIEF (familie)OPSTELLING


Per systemische opstelling 


€85 inclusief BTW - intake/nazorg
TARIEVEN COACHING            


Persoonlijke coaching € 90/uur 


Business coaching: € 115/uur


Prijzen zijn inclusief BTW


Jolanda Dam


De waardering van een tevreden klant geeft mij energie. De twinkeling in de ogen zien en weten dat daar een gepassioneerd iemand staat die zijn eigen leven leidt. Dat is waar ik het voor doe.


Door een  revalidatietraject kwam ik in 2011 noodgedwongen in een situatie terecht waarbij ik veel over mezelf heb geleerd. Ik moest vertrouwde patronen loslaten en mezelf  'herprogrammeren' om volledig te kunnen herstellen. De opgedane zelfkennis was zo waardevol; dat smaakte naar meer. Mijn persoonlijke leerproces bracht mij ook zakelijke groei. Zoveel zelfs, dat dat mij motiveerde om parallel aan mijn inkoopcarrière, gecertificeerd coach en (NLP) trainer te worden. Ik ben nu op het punt beland dat ik ook anderen wil inspireren eens uit de comfortzone te stappen en de horizon te verkennen. Er is meer moois dan vakkennis!


Woorden die bij mij passen: levensgenieter, nieuwsgierig en gedreven, sportief, ondernemend, ondernemer, trainer en coach. 

Over mij


"Het was 2010. Het ene moment zit ik op mijn fiets, het andere zit ik in kleermakerzit midden op straat. Ik heb geen idee waar ik ben. Voor mij staat een ambulance en er staat politie tussen omstanders in die allen bezorgde blikken op mij werpen. Ik ben gevallen en met mijn hoofd vol op het asfalt geland, zo hoor ik later. Terwijl ik in de ambulance naar het ziekenhuis wordt gebracht, zak ik weer weg... 


Dit ongeluk resulteert in een revalidatietraject in het ziekenhuis. Een half jaar lang twee keer per week intensief aan de slag met lichaam en geest. Komt dit goed? Zelfs de revalidatiearts weet het niet. De enige houvast die ik heb is dat ik hier veel over mezelf ga leren. Uiteindelijk kom ik er weer bovenop en ben ik zelfs dankbaar dat ik dit mee heb gemaakt. Het klinkt gek, maar dit was mijn wake-up call. Elke vorm van weerstand of frustratie over dat wat er was, zorgde er direct voor dat ik terug viel en me slechter ging voelen. Ik kon werkelijk niets anders dan mijn kwetsbaarheid accepteren en loslaten in welke situatie ik zat. Ik leerde luisteren naar mijzelf, ging niet meer over mijn grenzen heen en begon echt goed voor mezelf te zorgen. IK bepaalde, omdat ik als enige voelde waar ik ècht behoefte aan had. Ik verloor een paar vriendschappen, maar merkte ook wat dit me privé en zelfs in mijn werk opleverde. Ik wilde niet meer stoppen en mij persoonlijk door ontwikkelen. Ik voelde me steeds vitaler worden en begon na te denken over wat ik echt zou willen. 


Ik had al vaker nagedacht over een eigen bedrijf en maakte eindelijk mijn droom waar; in 2014 begon ik al zelfstandig inkoopadviseur. Al snel merkte ik op dat mijn persoonlijke ontwikkeling mij zakelijk ook voordelen opleverde. DIt was zo interessant dat ik me bij heb laten scholen tot gecertificeerd (NLP) trainer en (NOBCO) coach. Ik wil anderen laten ervaren dat het ook anders kan. Niet per se beter, wel gemakkelijker! Naast mijn inhoudelijke werkzaamheden, ontwikkel ik trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coach ik mensen. Hierin zie je een mix die bij mij past van alles wat ik zelf leerde in mijn leven en de vele opleidingen.


Mijn "masker", dat mij krachtig deed lijken, heb ik afgezet. Sindsdien durf ik mijn kwetsbaarheid te tonen en die zorgt ervoor dat ik daadwerkelijk in mijn kracht ben gaan staan. Datzelfde gun ik jou!"