TRAINING PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Reflectieweekend Nederland:

Trainingsweekend Persoonlijke ontwikkeling


Reflectie is het bewust stilstaan bij ervaringen. Het geeft je inzicht in patronen en maakt onbewuste processen bewust. Het leert je inzien dat er altijd een keuze is. Na een reflectieweekend ben je ontkomen aan de drukte van alledag. Je bent er echt even helemaal uit geweest en neemt iets waardevols mee terug. Je hebt aandacht aan jezelf geschonken en meer zelfkennis. Hierdoor onstaat er meer balans,  je durft meer op jezelf te vertrouwen en je bewaakt je grenzen beter. Het weekend is een mix van ontspanning, fysieke inspanning, mentale focus en groei. 


De beste kennis is zelfkennis

Van een ervaring zelf leer je niets, tenzij je reflecteert. 

Wanneer je jezelf de tijd gunt een gebeurtenis die je raakt achteraf in alle rust nog eens te onderzoeken, kun je ervan leren. Wanneer je met een nieuwsgierige, onderzoekende blik en mild naar jezelf kunt kijken, stelt het je in staat jouw ervaringen anders benaderen. Zodat je datgene waar je wèl invloed op hebt positief kunt beïnvloeden en al het andere los kunt laten. Hierdoor sta je krachtig(er)  en zelfverzekerd(er) in het leven. 


Even weg van huis

Je maakt het beste contact met jezelf en alles wat er in jou omgaat zonder jouw dagelijkse patronen, weg van verleidingen en afleiding.

Naast de inspanning is er voldoende tijd voor ontspanning zodat het geleerde kan bezinken en je opgeladen weer naar huis gaat. Geniet een weekend van een andere omgeving en ontdek de kracht van mentale conditietraining! Kom tot rust en verrijk tegelijkertijd jouw zelfkennis.


Wat gaan we doen?

Tijdens het reflectieweekend maak je een reis door jouw leven.  Hierbij is er een voortdurende interactie tussen de trainer en de deelnemers onderling. We werken met persoonlijke voorbeelden en praktische oefeningen die je aan het denken zetten, zodat je na dit weekend zelf in staat bent te reflecteren. Wanneer je ontdekt wie je bent (identiteit) en wat je wilt (doelen), ben je in staat jezelf gelukkig(er) te maken. Terwijl je jouw dromen realiseert, word je mentaal krachtig en vitaal.  


Na het weekend heb je:

  • Meer inzicht in denken, doen en voelen
  • Jouw zelfkennis opgefrist
  • Reflectievermogen ontwikkkeld

 


 


Twee weekends, twee thema's


Reflectieweekend Identiteit 

Je krijgt inzicht in jouw (kern)kwaliteiten en valkuilen. Je leert ‘zwaktes’ omarmen in plaats van bestrijden. Je wordt je bewust gemaakt van jouw persoonlijke waarden en overtuigingen zodat je steeds betere keuzes kunt maken. Je leert waarom je op een bepaalde manier reageert en hoe je dat zou kunnen veranderen wanneer je dat wilt. Je leert te zijn wie je werkelijk bent en mag erop vertrouwen dat dat goed is. 


Reflectieweekend Doelen 

Hoe zet je dromen om in een concreet resultaat? Maak de leider in jezelf wakker en creëer een leven dat bij je past. Nu je weet wie je bent, wordt het tijd om te dromen. In dit weekend zet je jouw mooiste droom om in een concreet doel. Je leert ernaar te handelen en dit alles succesvol te integreren in jouw leven. Na dit weekend heb je de eerste stap al gezet en boek je meetbare resultaten!


Locatie en tijd

De training vindt plaats in Nederland vanuit trainingsruimte in (de buurt van) Haarlem. Bij voldoende aanmeldingen worden (extra) data gepland, dus maak je interesse vooral kenbaar via het contactformulier. De training begint op vrijdagavond met een kennismaking en vindt plaats op zaterdag en zondag van 9.30 tot 17.30 uur. 


Soms past individuele coaching beter bij je dan een training in een groep. Wil je volledige aandacht voor onderwerpen die bij jou spelen? Dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden. " Conditie kun je trainen, reflecteren ook. Waarom zou je alleen aandacht hebben voor jouw fysieke conditie wanneer juist mentale training een bijdrage kan leveren aan hoe je je voelt?

Word mentaal fit, ontdek jouw kwaliteiten en de passie in jezelf."

Jolanda Dam

Bewust werken aan een leefstijl die jou gelukkig maakt.  


"Zijn wie je bent."

"Doen wat bij je past."


Omdat jij belangrijk bent en jouw leven des te meer.


Welke TRAINING past bij mij?

Reflectieweekend

Identiteit


In het weekend met het thema 'Wie ben ik?' zoom jij in op jouw identiteit. Wat zijn jouw kwaliteiten, wat zijn valkuilen en wat zijn  jouw verbeterpunten.


Je krijgt inzicht in patronen Hierdoor weet je waarom je op een bepaalde manier reageert en hoe je dat zou kunnen veranderen wanneer je dat wilt.Reflectie Training

Eén-op één

We zijn allemaal verschillend. Waar bij de één een training in een groep past, geeft de ander misschien de voorkeur aan een individuele setting.


Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!


Reflectieweekend

Doelen


Dit weeken gaat over doelen stellen en behalen. Jouw doelen! Je leert verwachtingen van anderen loslaten en gaat op zoek naar jouw authentieke kern.


Je gaat onderzoeken wat je wel wilt, leert daarnaar handelen en dit alles succesvol integreren in jouw leven. Jouw dromen worden doelen en dus haalbaar!